به گزارش میراث آریا، در نشست کارگروه صادرات استان کرمان، علاوه بر بررسی میزان صادرات استان به کشورهای هند و پاکستان، در ارتباط برخط با رایزنان بازرگانی ایران در این ۲ کشور، مسائل و مشکلات در مسیر افزایش صادرات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
کارگروه توسعه صادرات، نقش بسزایی در توسعه صادرات استان کرمان دارد
امیر حسنزاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در این نشست گفت: کارگروه توسعه صادرات نقش بسزایی در افزایش صادرات استان داشته و باید جلسات و تصمیمهای این به صورت جدی دنبال شود.
امیر حسنزاده افزود: تولیداتی که در حوزههای مختلف استان انجام میشود باید با استفاده از فناوری روز دنیا انجام شده تا بتواند محصول نهایی صادرات محور به بازار هدف ارائه و سهم استان در صادرات را افزایش دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اظهار کرد: با توجه به مشترکات فرهنگی ایران با مردم هند و پاکستان در برخی زمینهها، باید از این ظرفیت استفاده کرد تا بتوانیم صادرات محصولات تولیدی استان کرمان را بهتر و بیشتر به این دو کشور انجام دهیم.
بهروزرسانی تولید صنایعدستی به تناسب نیاز بازار هدف صادرات
سعید شاهرخی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمان در نشست کارگروه توسعه صادرات استان گفت: کرمان با داشتن ۱۳۵ رشته صنایعدستی و فعالیت حدود ۷۰ هزار نفر هنرمند و صنعتگر، میتواند با تولید به تناسب نیاز مردم هند و پاکستان و به روزرسانی تولیدات، نقش بسزایی در صادرات به این ۲ کشور در حوزه صنایعدستی داشته باشد.
شاهرخی افزود: با افزایش کیفیت در بستهبندی محصولات صنایعدستی، قیمت مناسب در رقابت تجاری و تولید متناسب با نیاز بازارهای هدف صادرات، صنایعدستی کرمان میتواند سهم خود را در صادرات به کشورهای هند و پاکستان به دست آورد.
او در ادامه بیان کرد: از رایزنان بازرگانی درخواست اعلام تقویم نمایشگاهی این دو کشور را داشته تا با برنامهریزی و هماهنگی میان هنرمندان و صنعتگران، ادارهکل میراثفرهنگی امکان معرفی ظرفیتها و توانمندیهای صنایعدستی کرمان در کشورهای هند و پاکستان داشته باشد.
انتهای پیام/
نظر شما